POCO M6 Plus 5G ve POCO Buds X1 sızdırıldı! İşte teknik özellikleri ve tasarım detayları!

POCO, yeni M6 Plus 5G modelini 1 Ağustos’ta piyasaya süreceğini zaten doğrulamıştı. Bugün ortaya çıkan yeni bir sızıntıda telefonun arka tasarımı da ortaya çıktı. Sadece telefon değil, M6 Plus 5G ile birlikte POCO yeni kulaklığı Buds X1 de sızdırıldı. Gelin ikisinin de detaylarına bakalım.

POCO M6 Plus 5G ve Buds X1 teknik özellikleri ve tasarımı

Yeni sızıntıya göre POCO M6 Plus 5G, 6.8 inç LCD ekran, Snapdragon 4 Gen 2 AE yonga seti, 108 MP ana kamera ve 5,030 mAh batarya ile geliyor. Bu özellikler, daha önce bu ay piyasaya sürülen Redmi 13 5G ile birebir örtüşüyor.

Sızıntılar, POCO M6 Plus 5G’nin aslında yeniden markalanmış bir Redmi 13 5G olduğunu doğruluyor. Arka tasarım da dahil olmak üzere tüm sızıntılar, farklı markalama dışında, Redmi 13 5G ile aynı olduğunu gösteriyor.

POCO, M6 Plus 5G’nin yanı sıra Buds X1 kulaklıklarını da piyasaya sürecek gibi görünüyor. Sızdırılan bir görüntüde bu yeni kulaklıklar görülebiliyor. Maalesef, POCO Buds X1 hakkında henüz detaylı bilgiye sahip değiliz, ancak uygun fiyatlı bir cihaz olması bekleniyor. Bu da, kulaklıkların POCO’nun bütçe dostu akıllı telefonu ile birlikte uygun fiyatlı bir seçenek olarak sunulacağını gösteriyor.

POCO M6 Plus 5G, uygun fiyatlı güçlü özelliklerle dikkat çekiyor. 108 MP kamera ve büyük batarya kapasitesi, kullanıcıların ilgisini çekecek önemli özellikler arasında. POCO Buds X1 de aynı şekilde, uygun fiyatlı ve kullanışlı bir kulaklık seçeneği olarak piyasada yerini alacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir