Türklerin Radarındaki O Altcoin Yeni Ortaklığı Duyurdu: Fiyat Yükseliyor!

Kripto para piyasası kırmızı bölgede konsolide oluyor. Bununla birlikte yolunda devam eden kripto projeleri de yok değil. Onlardan birisi de Türk kripto yatırımcılarının ilgi gösterdiği Chiliz. Bunun arka planında ise sık sık ortaklıklarıyla gündeme gelen Chiliz’in yeni bir ortaklığı var. Bu önemli duyurunun ardından altcoin fiyatı kuzeye doğru ilerlemeye devam ediyor.

Chiliz ve Azuro ortaklık kurdu, altcoin fiyatı yükseldi!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Fan Token odaklı altcoin projesi Chiliz, önemli ortaklıklarla adından sık sık söz ettiriyor. Son bir gelişmede Chiliz, Azuro protokolü ve Chiliz Blockchain üzerine inşa edilen dApp’leri desteklemek ve on-chain spor tahmin pazarını genişletmek için Azuro ile işbirliği içinde bir finansman programı duyurdu. Fonlama programı şu anda başvuruya açık. Ayrıca, fonlama iki seviyeden oluşuyor. Bunlar: mevcut uygulamalara özellik eklemek için 2.000 dolar ve karmaşık özellikler veya yeni dApp’ler için 4.000 dolar.

Bu gelişmenin ardından altcoin fiyatı yükselişe geçti. CHZ, gün içindeki 0,147 dolar seviyesinden 0,1583 dolara bir hamle yaptı. Token yazı sırasında günlük bazda %7,68 artışla 0,1583 dolardan işlem görüyordu. Haberin etkisiyle yükseliş devam ediyor.

CHZ günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Chiliz’in yeni işbirlikleri ve fırsatlar

CHZ, son dönemde gerçekleştirdiği işbirlikleriyle de pazarda ilgi uyandırdı. Ortaklıkları, altcoin projesinin gelecekteki genişleme fırsatlarını artırma potansiyeline sahip. SBI Digital Asset Holdings, 2024 Mayıs’ın ikinci haftasında Chiliz ile işbirliği yaptıklarını duyurdu. Önde gelen bir Japon kurumuyla yapılan işbirliği, CHZ’nin Japon pazarına girmesi için kapıları açıyor. Girişimler Japonya’da taraftar tokenlerini tanıtmak için istekli. Bu, ülkeden yeni bir yeni müşteri dalgası çekecek bir hareket.

Ayrıca, X’teki Chiliz gönderisine göre, Güney Koreli ödeme devi Naver Pay de bu platformla işbirliği yaptı. Naver Pay, kayıtlı 33 milyon kullanıcısı ve günlük 18 milyon kullanıcısıyla çoğu Güney Koreli tarafından kullanılıyor.

Çok katlı ortaklıklar arasında altcoin rallisi devam edecek mi?

Chiliz geçtiğimiz hafta değerinde %29,4’lük bir artış yaşadı. Mevcut durumda token günlük %7,68’lik kazançla 0,1583 dolardan işlem görüyordu. Yeni ortaklıkların devamı uzmanlara göre, kriptonun önemli bir büyümenin eşiğinde olduğunu gösteriyor. En son CHZ fiyat tahminine göre, token daha yüksek seviyelere ulaşma potansiyeline sahip. Bunu başarmak ve daha geniş bir kitleyi çekmek için, kripto paranın faydasını ve teknolojik yeteneklerini genişletmesi gerekiyor. Yüksek profilli ortaklıklar da piyasadaki alaka düzeyini korumak için uygun bir yol.

Ayrıca, CHZ fiyatı üç kez test edilen arz bölgesine doğru keskin bir şekilde yükseldi. Yazı sırasında, altcoin fiyatı 4. kez aynı engel seviyesindeydi. Analistlere göre fiyat, 0,16000 dolarlık olası engeli aşmayı başarırsa, birincil direnç seviyesi 0,22000 dolar olacak şekilde 0,30000 doları hedeflemesi olası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir