Ünlü çifte yeni bebek geliyor: Doğmamış çocuğuna bakakaldı

İşte bunlara yeni bir halka daha eklendi. Ünlü model Leah Weller ile kocası Tomo Kurata ikinci bebeklerinin de aralarına katılacağını bir sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Mutlu çifte takipçilerinden de çok sayıda kutlama mesajı yağdı. Bu arada yeri gelmişken çiftin iki yaşında Kouzen adında bir oğlu olduğunu da not düşelim.

Müzisyen Paul Weller’ın kızı olan 32 yaşındaki Leah, paylaşımda bir Noel ağacının yanında görünüyor. Dar kesimli mor bir elbise giyen mutlu anne adayının karnının iyice büyümüş olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Leah Weller’in paylaştığı fotoğraflar arasında ilginç bir kare de yer alıyor. Orada Weller’ın kocası Tomo Kurata, annesinin karnındaki doğmamış bebeğine yüzünde kocaman bir gülücükle bakarken görülüyor.

Leah Weller’ın kocası Kurata’nın, karısının giderek büyüyen karnına sevgi dolu bakışını gösteren pozu dikkat çekti.

İLK ÇOCUKLARI İKİ YAŞINDA
Leah ile Tomo’nun ilk bebekleri Kouzen 2021 yılında dünyaya geldi. Mutlu çift, ilk bebeklerinin doğumunu yine sosyal medya hesaplarından onun doğum tarihi yazarak duyurdu. O paylaşımda “Hoş geldin Kouzen… 31.08. 2021” notu yer aldı.

Bu bebeğin doğumuyla da Leah’nın babası olan müzisyen Paul Weller, 63 yaşında ilk kez dede olma mutluluğunu da yaşadı.

Leah ile Tomo, ilk çocuklarının dünyaya gelmesinden sonra verdikleri bir röportajda ilk kez ebeveyn olmaktan dolayı duydukları mutluluğu “Ayaklarımız yerden kesildi” diyerek ifade etti.

Hem model hem de şarkı sözü yazarı ve şarkıcı olan Leah Weller ile Tomo Kurata 2021 yılında hayatlarını birleştirdi.

?

Leah Weller’ın babası Paul Weller ünlü bir müzisyen. İngiliz şarkıcı ve  şarkı sözü yazarı Weller, kurduğu The Jam, Style Council gibi gruplarla müzik tarihinde yer etti. Weller, 2006 yılında İstanbul Festivali’nin konuğu olar Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir